Heb je onze artikelen gelezen, maar ben je toch nog op zoek naar meer informatie? Dat begrijpen we maar al te goed! Om je een beetje op weg te helpen, hebben wij een lijstje gemaakt met onze belangrijkste informatiebronnen. Niet alleen online, maar ook in boeken. Wij wensen je heel veel succes!

WordPress

WordPress word gebruikt op een heleboel websites. Het zorgt er niet alleen voor dat je jouw website mooi kunt maken, maar ook dat de website goed werkt. Voor een optimale website, heb je dus een beetje verstand nodig van WordPress. Heb je dat nog niet? Dan is het slim om je goed in te lezen! Gelukkig biedt WordPress zelf een heleboel handige video’s en artikelen aan, zodat je op je eigen tempo kunt leren. Je zult zien dat het niet zo moeilijk is als het lijkt, en binnen de kortste keren heb jij je eigen webdesign gemaakt!

Websites maken voor Dummies

Dit is een heel handig hulpmiddel voor mensen die hun eerste website willen oprichten. Websites Maken voor Dummies is een boek waarin je alle belangrijke informatie kunt terugvinden. Daarnaast is dit boek zeer overzichtelijk geschreven, en wordt er geen gebruik gemaakt van zogenoemde ‘computertaal’. Hierdoor is het boek voor iedereen toegankelijk, en zul je zien dat je er een heleboel informatie uit kunt halen. Heb je geen zin om nog meer artikelen op het internet te lezen? Dan is dit boek perfect voor jou!